Juuls atelier is een mooi, licht en ruim atelier in een prachtige omgeving, vlakbij Hoogte 80. We bieden op deze plek professionele begeleiding op maat, passend bij je talenten en niveau. Hier ga je aan het werk met tekenen, schilderen, ontwerpen en/of andere technieken.

JUULS ATELIER zoekt passend bij de talenten en interesses van de deelnemer opdrachten bij derden.
Respect, elkaar inspireren, kunstzinnige talenten ontwikkelen en deze een plek geven om zo de wereld mooier te maken vinden wij belangrijk.

Structuur, samenwerken, activiteiten op kunstzinnig vlak zoals schilderen, tekenen, ontwerpen, kleinschalig, met deskundige begeleiding op maat.

Bij Juuls Atelier ben je even geen cliënt maar deelnemer, kunstenaar, vormgever. Je werkt niet in een instelling maar in een kleinschalig atelier. Het atelier is rustig, ruim en licht en is omgeven door een mooi gebied bij Hoogte 80 in Arnhem. Jij bent de spil waar het om draait, je hebt zelf de regie. Jij bepaalt waar je aan wilt werken en wat je belangrijk vindt.
Juuls Atelier wil je daarbij coachen. En wie weet durf je het aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan? Als deelnemer van Juuls Atelier maak je deel uit van een groep kunstenaars die ook elkaar kunnen inspireren, jouw ideeën zijn welkom, samen zijn we sterk.

Beeldmateriaal

Hieronder een video's van een deelnemer (Egon Pieko) van Juuls atelier.

Bij Juuls atelier kun je terecht voor activerend werk. Voor meer info zie: https://activerendwerk.nl

Een voorbeeld van activerend werk is het "Tasjesproject".